Yrityspalvelut

Hallitse yrityksen matkustustarpeita tehokkaasti ja joustavasti. Stadin sifran ja Taksi Helsingin yrityspalveluita hyödyntämällä työntekijäsi ja asiakkaasi matkustavat turvallisemmin ja nopeammin. Taksin hyödyntämisen tekee helpoksi Taksi Helsingin maksusovellus, jonka avulla hallitset kustannuksia ja saat vaivattomasti kaikki raportit yhden palvelun kautta.

Yrtyspalvelut – Taksi

MILLAISIIN KULJETUKSIIN?

Stadin sifran taksikuljetukset sopivat kaikkiin yrityksen tarvitsemiin kuljetustarpeisiin.

  • tilaa auto asiakkaillesi, yhteistyökumppaneillesi tai työnhakijoille työnantajamielikuvaa parantaaksesi
  • motivoi henkilöstöä tarjoamalla kuljetukset lentokentälle tai asiakkaalle
  • varmista tärkeiden henkilöiden saapuminen oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan
  • vähennä myöhästymisiä varmistaen samalla täsmällisen saapumisen tärkeisiin tapahtumiin ja tapaamisiin

KORKEAT LAATUVAATIMUKSET ENNEN AJOA, AJON AIKANA JA MATKAN JÄLKEEN

Mulla on sellainen duuni, että käytän taksia tosi paljon ja se on erityisen kätevää kun on aina sama kuski. Ja mikä parasta: erikseen ei tarvitse koskaan kertoa osoitetta. Riittää kun sanoo perille, kiitos.

IVAN PUOPOLO
Toimittaja-juontaja | puopolo.f

Suosituimmat yrityspalvelut

Lentokenttä

Saapuessasi lentokentälle tai sieltä pois, me viemme sinut päämäärääsi aikataulussa.

Tyylikästä, luotettavaa ja ajallaan olevaa taksipalvelua kuljetuspalvelua lentokentälle ja lentokentältä pois. Sinun tarvitsee vain matkan aikana kertoa terminaalin numero tai lentoyhtiö jolloin kuljettaja osaa jättää sinut lähimmälle mahdolliselle ovelle.

Lentokentältä takaisin palatessasi kuljettaja on vastassa terminaalin tuloaulassa oikeaan aikaan, vaikka lennon aikataulu muuttuisikin alkuperäisestä.

Kuriiripalvelut

Onko yritykselläsi tarvetta kuljettaa tavaroita, joita ei voi antaa kenen tahansa kyytiin? Stadin sifran kuriiripalvelun avulla saat luotettavasti kulkemaan luottamukselliset tavaralähetykset kuten näytteet sekä kirjatut kirjeet.

Toimitamme kuriiritoimituksia niin pääkaupungin alueelle kuin myös muualle Suomeen. Kuriiripalveluiden hinta muodostuu Taksi Helsingin kuljetusmaksujen mukaan ja maksu hoituu niin Taksi Helsinkin maksuapilla, käteisellä sekä pankki- tai luottokortilla.

Tapahtumat

Mielikuvat yrityksestä syntyvät ensimmäisistä eleistä. Tee positiivinen mielikuva yrityksestäsi tarjoamalla vieraillesi kuljetus tapahtumiin (ja takaisin kotiin).

Vältät matkajärjestelyt ja vieraan pysäköintiruuhkat rentouttavalla matkakokemuksella. Taksi Helsingin maksusovelluksella kuljetuksen tilaaminen sekä maksu onnistuvat joustavasti.

Tapaamiset

Oletko matkalla tärkeään kokoukseen tai haluatko tuoda vieraat tärkeisiin tapaamisiin tyylillä ja ajallaan?

Taksikuljetus on jokaiselle osallistujalle VIP-kokemus ja vähentäää samalla myöhästymisiä varmistaen täsmällisen saapumisen tärkeisiin tapaamisiin. Samalla sivuutat helposti sijainti- ja pysäköintiongelmat. Saapuvien ei tarvitse miettiä mitä ajoreittiä pitkin paikalle pääsee nopeiten, minne oman auton pysäköin ja mitä parkkipaikka kustantaa. Varaamalla matkan etukäteen vieraasi saapuvat aina ajoissa tärkeisiin tapahtumiin.

Stadin sifra kuuluu Taksi Helsinki Premium -kuljettajiin ja tarjoaa laadukkaita Premium-kuljetuksia yrityksille.

Taksi Helsinki Premium -kuljettaja

Työmatkalaiset

Työntekijäsi  matkustavat turvallisemmin sekä nopeammin ja saapuvat luotettavasti määränpäähän.

Tarjoa luotettavia matkustustapoja, jotka auttavat työntekijöitäsi keskittymään täysin työhönsä – ilman vuokra-autojen odottelua tai kuittirumbaa. Tee matkasta varaus missä ja milloin tahansa, oli matka sitten sinulle tai tiimillesi tai asiakkaallesi. Anna työntekijöillesi hetken verran rentoutua ennen seuraavaa palaveria?

Taksi Helsingin maksusovelluksella sinun on helppo hallita kustannuksia, seurata matkoja ja saada matkojen raportit.

Mielikuva

Erotu työnantajana ja tarjoa taksimatka työnhakijoille, joiden vakuuttaminen on tärkeää.

Mielikuvat yrityksestä syntyvät ensimmäisistä eleistä ja kilpailluilla aloilla ensivaikutelma saattaa ratkaista tärkeän työntekijän saamisen. Taksi Helsingin maksusovelluksella maksat helpon näyttävästi työnhakijoiden, työntekijöiden tai asiakkaiden taksimatkat.

Kuljettaja ymmärtää liittyvänsä olennaisesti kokonaismielikuvan syntymiseen. Mukava kuljettaja pukeutuu siististi, tuntee läpikotaisin pääkaupunkiseudun alueen ja puhuu useampia kieliä.

Luottokuljettaja vie sinut perille ja takaisin

Stadin sifra vie sinut turvallisimmin ja joustavimmalla matkustuskokemuksella perille. Taksimatkan aikana voit huoleti ottaa virkistävät “power napit” ja siirtyä virkeänä seuraavaan palaveriin.

Matka työhön, kokouksiin, lentokentälle / lentokentältä – sinä päätät, mihin tiimisi käyttää Stadin sifraa.

Taksi Helsinki – Stadin sifra

Me kuljetamme tästä eteenpäin

Laatu, mukavuus ja luotettavuus ovat tärkeimmät arvot matkustamiselle. Laadukas auto takaa odotukset ja tekee matkastasi miellyttävän.

Stadin sifran Premium-autossa on käytettävissä:

  • mobiililaitteille sekä tableteille soveltuva matkalaturi (27W)
  • sateenvarjo sateen yllättäessä määränpäässä
  • matkustajille lämmitetyt nahkaistuimet, joissa voi rentoutua matkan ajan

Nopeat, kätevät ja luotettavat taksimatkat yrityksille

Kielitaitoinen kuljettaja

Premium-tason auto

Kuljettajasi on ammattilainen

Turvallisuus – tiedät missä matkustajat ovat

Täsmällisyys takeena

Laadukas ajoneuvo

Taksi Helsinki -sovellus

Yrityksesi työntekijät tai asiakkaasi matkustavat turvallisemmin ja nopeammin. Taksi Helsingin taksisovelluksella sinulle on hallittavissa yrityksen taksimatkat, kustannukset ja raportoinnit.

Taksi Helsinki -sovellus

Tilaa taksi ennakkoon

Yrityspalveluista kysyttyä

Voit tilata kuljetuksen itsellesi, kollegallesi tai vieraallesi. Tee vieraasi matkasta mahdollisimman helppo ja annan meille tilauksen yhteydessä matkustajan tiedot.

Stadin sifra kuuluu Taksi Helsinki -konserniin ja toimii Taksi Helsingin taksojen mukaisesti.

Suosittelemme käyttämään Taksi Helsingin maksusovellusta, jolloin järjestelmään liitetään yrityksen maksukortti. Sovelluksen kautta laskutus tapahtuu automaattisesti. Matkojen raportointi on helppo tarkistaa suoraan sovelluksesta. Yksittäisissä matkoissa maksutapoina käyvät yleisimmät maksutavat sisältäen Taksi Helsinki -maksukortin.

Stadin sifralle luotettavuus ja turvallisuus ovat perustekijöitä. Stadin sifra kuuluu Taksi Helsinki -organisaation kuljettajiin ja jokainen matka on reaaliaikaisesti seurattavissa Taksi Helsingin järjestelmässä. Kuljettajalla on hyvä paikkakuntatuntemus ja hänen taustansa on nuhteeton. Hinnastomme perustuu Taksi Helsingin hinnastoon, joten ikäviä yllätyksiä ei tule. Kaikki ajot kirjautuvat järjestelmään ja kyydistä saa aina kuitin.

Pin It on Pinterest

Share This