Taksi Helsinki -sovellus ja -maksukortti

Hallitse omia sekä yrityksen matkustustarpeita ja matkakustannuksia tehokkaasti ja joustavasti Taksi Helsinki -sovelluksella tai Taksi Helsinki -maksukortilla. Stadin sifran ja Taksi Helsingin yrityspalveluita hyödyntämällä työntekijäsi ja asiakkaasi matkustavat turvallisemmin ja nopeammin.

Taksi Helsinki -sovellus

Taksi Helsinki -sovelluksen avulla Stadin sifran taksin maksaminen on entistä helpompaa. Sovelluksen avulla hallitset omia tai yrityksen taksipalveluita tehokkaasti ja joustavasti suoraan puhelimestasi.

Matkan tilaaminen sovelluksella

Taksi Helsingin sovelluksella matkan tilaaminen on vaivatonta ja saat maksut sekä raportit keskitettyä yhden palvelun kautta. Tilausvalinnat-valikosta voit tilauksen yhteydessä valita kyydin maksutavan sekä haluamasi autotyypin, esimerkiksi tavallisen henkilöauton, farmariauton tai tilataksin.

Sovellus arvioi matkan hinnan, keston ja pituuden sen jälkeen kun olet syöttänyt lähtöpaikan ja päämäärän. Taksin tilauksen jälkeen saat ilmoituksen arvion auton saapumisajasta ja lisätetoa saapuvasta autosta. Lisätiedot kertovat sinulle saapuvan taksin numeron, auton merkin ja arvion saapumisajasta, jotta pystyt tunnistamaan oikean auton. Taksin saapumista voi seurata sovelluksen kartalla.

Tilaa premium-kyyti

Sovelluksen kautta voi tilata Premium-kyytejä. Premium-palvelu palvelee niin yritysasiakkaita kuin yksityishenkilöitä Taksi Helsingin perushinnaston mukaisesti.

Sovelluksen avulla voit myös valita englantia tai ruotsia puhuvan kuljettajan. Valintaa voi myös rajata palveluiden perusteella lemmikkejä kuljettavaan, seniori-palvelua tarjoavaan tai pakettikuljetuksia tarjoavaan taksiin.

Joustavat maksutavat

Maksutavaksi voit valita joko maksun matkan päätteeksi tai automaattisen maksun sovellukseen liitetyltä kortilta.

Maksu- ja luottokortit

Taksi Helsinki -sovelluksella voit maksaa kaikilla yleisimmin käytetyillä maksu- ja luottokorteilla. Voit liittää sovellukseen kaksi erillistä maksukorttia, joiden avulla on helppo maksaa esimerkiksi työ- sekä vapaa-ajan matkat. Taksimatkan maksu peritään automaattisesti sovellukseen tallennetulta maksukortilta ja kuitti toimitetaan sähköpostiisi.

Taksi Helsingin maksukortti

Matkan voi myös maksaa sovellukseen liitetyllä Taksi Helsingin maksukortilla.

Maksu taksissa

Matkan voi maksaa joko sovelluksella tai taksissa. ”Maksu taksissa” on kätevä vaihtoehto silloin, kun olet tilannut taksin jollekin muulle etkä halua veloittaa matkapuhelimesi sovellukseen liitettyä maksukorttia. Tällöin kyyti maksetaan tavalliseen tapaan päämäärään saapuessa.

Maksusovelluksen etuja

Paranna yleiskuvaa

Saa sovelluksen avulla paremman kuvan yrityksen matkustustavoista.

Poista kuittisotku

Yksinkertaista työntekijöidesi työtä ja helpota kustannusten seurantaa apin kautta. Poista kuittisotku ja näe kaikki yrityksen taksimatkakustannukset yhdestä paikasta.

Heti vai ennakkona?

Sovelluksen kautta voit tilata taksin hetitilauksena tai tehdä ennakkotilauksen.

Joustava maksutapa

Maksa matka perille päästyäsi tai koottuna kuun lopussa. Lataa kaikki kuitit apista ja lajittele matkat tunnisteilla nähdäksesi matkaerittelyn.

Kuitti suoraan kirjanpitäjälle

eTasku tai Procountor-palvelun käyttäjät voivat lisätä sovellukseen käyttämänsä palvelun ja saada  kuitit taksimatkoista suoraan käytössä olevaan palveluun.

Räätälöi taksimatka

Räätälöi taksimatka mieleiseksesi lisäpalveluilla: premium-auto, englantia tai ruotsia puhuva kuljettaja, pakettitoimitus, lemmikkiystävällinen taksi tai Taksi Helsingin senioripalvelu

Taksi Helsinki -maksukortti

Taksi Helsinki-maksukortti on tarkoitettu yrityksille ja yhteisöille. Kortit ovat maksukortteja, joilla voidaan vaivattomasti maksaa taksilla ajettuja matkoja.

Jatkuvakäyttöinen maksukortti

Taksi Helsinki-maksukorttia on saatavana jatkuvakäyttöisenä maksukorttina, joka on tarkoitettu taksipalveluiden säännöllisille käyttäjille. Jatkuvakäyttöisen Taksi Helsinki -maksukortin voi myös rekisteröidä Taksi Helsinki -sovellukseen, jolloin maksukorttia ei tarvitse pitää mukana. Kaikilla korteilla maksetut matkat laskutetaan yritykseltä kuukausittain.

Kertakäyttöinen maksukortti

Taksi Helsinki -kertakäyttökortti on tarkoitettu satunnaisille käyttäjille. Kertakäyttöinen maksukortti sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa yrityksen vieraille tai tärkeille työntekijöille halutaan tarjota matka erityisiin tilaisuuksiin.

Maksukortin etuja

Taksimatkoihin

Korttia voi käyttää ainoastaan taksimatkoja varten

Raportointi & kirjanpito

Matkoista lähetetään yksityiskohtainen raportti, joten seuranta ja kirjanpito on helppoa.

Lisää maksukortti sovellukseen

Teet matkustamisen helpoksi liittäessäsi jatkuvakäyttöisen maksukortin Taksi Helsinki -sovellukseen. Korttia ei tämän jälkeen tarvitse pitää mukana.

Sovelluksesta ja maksukortista kysyttyä

Sovelluksen kautta tilatut Premium-kyydit ohjataan aina lähemmälle Premium-kyytejä tarjoavalle taksille. Tilaa Stadin sifran taksi soittamalla, sähköpostilla tai tilauslomakkeen avulla.

Taksi Helsinki -sovellus toimii iOS, Android ja Huawei -mobiililaitteilla.

Sovellusta voi käyttää joko suomen- tai englanninkielellä. Kielivalinnan voi tehdä sovelluksen asetuksista.

Stadin sifra kuuluu Taksi Helsinki -konserniin ja toimii Taksi Helsingin taksojen mukaisesti.

Suosittelemme liittämään maksukortin Taksi Helsingin maksusovellukseen, jolloin laskutus tapahtuu automaattisesti. Matkojen raportointi on helppo tarkistaa suoraan sovelluksesta.

Lisäät ensin maksukorttisi tiedot sovellukseen. Astuessasi taksiin painat sovellluksesta hyväksynnän. Taksin päästettä päämäärään voit huoleti poistua autosta, maksu lähtee prosessoitavaksi. Ei tarvetta heiluttaa maksukorttia lukijaan. Kuitin matkasta saat muutaman minuutin sisällä sähköpostiisi.

Voit lisätä sovellukseen kaksi maksukorttia.

Maksukorttitiedot tallentuvat automaattisesti maksupartnerimme Netsin järjestelmään, eikä Taksi Helsinki tai Stadin sifra näe niitä missään vaiheessa.

Sovellukseen syötetyllä maksukortilla maksetun matkan kuitti saapuu sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Voit seurata taksin saapumista sovelluksen karttanäkymässä. Tilauksen yhteydessä saat auton tiedot sekä taksin numeron. Tämä numero on autokohtainen ja löytyy auton katolla olevasta keltaisesta kuvusta, sifrasta. Varmistat, että astut oikean taksin kyytiin. Stadin sifran numero on 312

Maksukortit veloitetaan joko E-laskulla tai paperilaskulla. Lähetettävästi kuukausiraportista asiakas näkee listauksen ajetuista kyydeistä.

Pin It on Pinterest

Share This