LAATUA KULJETUKSIIN

Taksi Helsinki Premium

Taksi Helsinki Premium -palvelu palvelee laatua kaipaavia yritysasiakkaita sekä yksityishenkilöitä. Stadin sifra kuuluu tarkoin valikoituihin Premium-kuljettajiin, joilla on palveluun vaadittavat edellytykset. Jokainen Premium-kuljettaja on kuljetusalan ammattilainen, kohtelias sekä osaa puhua useampia kieliä.

Tilaa Stadin sifran Premium-taksi helposti numerosta 040 1565 321 tai tilauslomakkeella

Taksi Helsinki Premium
Taksi Helsinki Premium – Stadin sifra

Mikä on Taksi Helsinki Premium?

Taksi Helsinki Premium -palvelu on laadukasta ja ammattitaitoista taksipalvelua Premium-luokan autolla. Palvelun keskiössä ei ole pelkästään tarjota kuljetuksia paremmalla autolla, vaan tehdä se tavallista paremmalla palvelulla.

Stadin sifran kaikki kyydit ovat Premium-kyytejä, sillä samalla autolla tehdään myös perinteiset taksitilaukset. Taksi Helsingin 1300 autosta noin 400 autoa on luokiteltu Premium-autoiksi.

Millaisiin tarkoituksiin Premium-palvelu sopii?

Taksi Helsinki Premium -palvelut sopivat niin yrityksille kuin yksityishenkilöille.

Yleisimmät Premium-palvelut ovat:

  • yritysvieraiden vienti/nouto lentokentältä
  • kuljetukset hotelilta tapahtumapaikalle
  • vieraille, joille halutaan tarjota kuljetusta tyylillä
  • yritysten työntekijöille, jotka vaativat enemmän tyylikkyyttä
Milloin Premium taksi

Laadukas palvelu on yrityksen käyntikortti

Mulla on sellainen duuni, että käytän taksia tosi paljon ja se on erityisen kätevää kun on aina sama kuski. Ja mikä parasta: erikseen ei tarvitse koskaan kertoa osoitetta. Riittää kun sanoo perille, kiitos.

IVAN PUOPOLO
Toimittaja-juontaja | puopolo.fi

Millainen on premium taksi

Mikä on Premium-auto?

Palvelun tasoon vaikuttaa osin myös kuljetuksissa käytettävä auto. Premium-luokalle tunnusomaista on auton kokonaisvaikutelma matkustajan matkustusmukavuudessa. Mukavuuteen vaikuttaa auton siisteys, jalkatilan koko, sisäsitilan korkeus tai esimerkiksi sisämelu. Premium-autot luovat muhkeamman matkustuskokemuksen. Auton tunnistaa mustasta tai valkoisesta väristään, eikä autossa ole Taksi Helsinki -logon lisäksi muita mainoksia.

Premium-kuljettaja

Premium-palvelu laatu lähtee aina kuljettajasta ja siksi Premium-kuljettajien valintaan on kiinnitetty erityisen paljon huomiota. Kuljettajan tärkeimmät ominaisuudet ovat kuljettajan siisteys, ammattitaito, palvelualttius sekä asenne ja kielitaito.

Hyvä käytös

Turvallisen ajotaidon lisäksi siisti yleisolemus ja käytöstavat ovat merkittävässä asemassa Premium-kuljettajan valinnassa. Siististi pukeutunut kuljetttaja on ystävällinen, tervehtii sekä avaa matkustajille auton ovet ja nostaa matkatavarat kyytiin. Ammattikokemuksensa ansiosta kuljettaja tunnistaa mikäli asiakas haluaa nauttia pienestä lepohetkestä raskaan työn lomassa vai kaipaako hän juttuseuraa. Asiakas saa päättää suunnan, eikä ole epäkohteliasta nauttia pienestä rentoutumishetkestä omien ajatusten parissa raskaan työpäivän aikana.

Ammattiosaaminen

Premium-kuljettaja on kuljetusalan todellinen ammattilainen, jolla on runsaasti paikallistuntemusta osoitteista, nähtävyyksistä sekä sijainneista. Premium-kuljettaja tietää minne ollaan menossa eikä asiakkaalta ole tarpeen kysyä ajo-ohjeita. Heille navigaattori on enemmänkin auton lisävaruste kuin pakollinen työkalun työn suorittamiseen. Ei ole tavatonta, että Premium-kuljettajia on hyödynnetty kaupunkikierroksissa.

Näin tilaat Stadin sifran Premium-taksin

Tilaa Stadin sifran Premium-taksi ennakkoon, jotta varmistat taksin saatavuuden. Ennakkotilauksen teet kätevästi tilauslomakkeella tai soittamalla numeroon 040 156 5321. Ennakkotilauksesta veloitetaan ennakkotilausmaksu 6,90 € vain yritysasiakkailta Taksi Helsingin hinnaston mukaisesti.

Tarvitsetko taksipalvelua nyt?

Nopeisiin tilauksiin on syytä käyttää Taksi Helsinki -sovellusta tai soittaa Taksi Helsingin puhelinpalveluun  0100 0700. Sovelluksesta saat tilauksen aikana välittömästi tiedon Premium -taksin saatavuudesta. Ennakkotilauksesta veloitetaan ennakkotilausmaksu 6,90 €.

Taksi Helsinki -sovellus

Hallitse omia tai yrityksen matkustustarpeita tehokkaasti ja joustavasti Taksi Helsinki –sovelluksella tai –maksukortilla.

Taksi Helsinki -sovellus

Tilaa Premium-taksi ennakkoon

Premiumista kysyttyä

Taksi Helsingin Premium-palvelu palvelee laatua kaipaavia yritysasiakkaita sekä yksityishenkilöitä Taksi Helsingin perushinnaston mukaisesti.

Yrityspalvelut

Yrityspalveluita hyödyntämällä työntekijäsi tai asiakkaasi matkustavat turvallisemmin ja nopeammin. Taksi Helsingin maksusovelluksella hallitset kustannuksia ja saat raportoinnit.

Henkilöasiakkaat

Tehtävänäni on kuljettaa asiakkaani turvallisesti ja aikataulussa määränpäähänsä tarjoten parasta taksipalvelua. Asiakkaan luottamus ammattitaitooni on suurin kiitos.

Pin It on Pinterest

Share This