Henkilöasiakkaat

Stadin sifra on taksiyritys, joka palvelee sinua luotettavasti ja laadukkaasti Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudun alueella. Olen kokenut ja kielitaitoinen kuljettaja, ja ajan taksia Taksi Helsinki -organisaatiossa. Tunnen kaupungin kuin omat taskuni ja osaa valita parhaat reitit. Pidän huolen, että matkasi on turvallinen ja miellyttävä.

Stadin sifra – Helsinki
Taksi Helsinki – Stadin sifra

MILLAISIIN KULJETUKSIIN?

Stadin sifra tarjoaa sinulle monipuolisia taksipalveluita, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi. Olitpa sitten menossa töihin, kauppaan, lentokentälle, lääkäriin tai vaikka teatteriin, Stadin sifra vie sinut perille nopeasti ja turvallisesti. Voit tilata taksin helposti soittamalla, tekstiviestillä tai verkkosivujen lomakkeen kautta. Suosittelen tekemään ennakkovarauksen, jos haluat varmistaa kyydin tiettyyn aikaan.

Premium-palvelu

Stadin sifra käyttää taksina uutta Polestar2 -sähköautoa, ja ajaa matkansa Taksi Helsinki Premium -palveluna. Premium-palvelu tarkoittaa, että saat nauttia taksimatkastasi korkeatasoisessa ja ympäristöystävällisessä autossa, joka on siisti ja hyvin varusteltu. Taksi Helsingin Premium -palvelun hinta on sama kuin tavallisella taksilla. Stadin sifra noudattaa Taksi Helsingin hinnoittelua, joka on kilpailukykyinen ja läpinäkyvä. Voit maksaa taksin käteisellä, kortilla tai sovelluksen kautta.

Taksi Helsinki Premium – Stadin sifra

TURVALLISESTI TAKSILLA

Stadin sifra on taksiyritys, joka arvostaa sinua asiakkaana. Olen ystävällinen ja ammattitaitoinen kuljettaja, joka kuuntelee toiveitasi ja antaa sinulle parasta palvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Kerron mielelläni myös kaupungin nähtävyyksistä, tapahtumista ja vinkkejä jos olet niistä kiinnostunut.

Stadin sifra on taksiyritys, joka on luottamuksesi arvoinen. Kun tilaat Stadin sifran taksin, voit olla varma, että saat hyvää palvelua, reilun hinnan ja turvallisen kyydin.

Työni on minulle intohimo. Nautin siitä, että saan auttaa ihmisiä ja tehdä heidän matkastaan mukavan ja turvallisen.

Mulla on sellainen duuni, että käytän taksia tosi paljon ja se on erityisen kätevää kun on aina sama kuski. Ja mikä parasta: erikseen ei tarvitse koskaan kertoa osoitetta. Riittää kun sanoo perille, kiitos.

IVAN PUOPOLO
Toimittaja-juontaja | MTV3 – Uutisaamu

Taksi Helsinki -sovellus

Taksi Helsingin taksisovelluksella tai -maksukortilla. hallitset helposti taksimatkat, kustannukset ja raportoinnit.

Taksi Helsinki -sovellus

Tilaa taksi ennakkoon

Milloin Premium taksi

Luota suositeltuun reittivalintaan

Haluan aina viedä asiakkaani mahdollisimman nopeasti päämääräänsä. Pitkä ajokokemus on tuonut mukanaan ymmärryksen ajoneuvomäärien vaikutuksesta liikennevirtaan. Lyhyin reitti ei aina ole nopein, eikä navigaattori osaa reagoida muuttuneisiin tilanteisiin. Kuuntelen mielellä asiakkaan toiveita. Paikallistuntemus on luotettavan kuljetuksen kannalta todella tärkeässä asemassa.

Tarkista matkatavarasi

Noustessasi autosta tarkista vielä, ettei omaisuuttasi ole vahingossakaan jäänyt autoon.

Taksi Helsinki Premium

Anna palautetta

Otan mielelläni vastaan palautetta tarjoamistani palveluista. Vain palautteen avulla voin tehdä tarjoamani palveluni entistä paremmaksi. Voit jättää palautteen suoraan TaksiHelsingin sivuille tai lähettää ne näiden sivujen palautelomakkeen palautelomakkeen kautta. Otan mielelläni vastaan niin risuja kuin ruusuja sekä parannusehdotuksia.

Taksipalveluista kysyttyä

Jokaista matkaa seurataan taksin Taksi Helsingin järjestelmässä, joten matkakulku on seurannassa minuutti minuutilta.

Lentolippuusi on merkitty lähtöterminaalin numero. Kerro se kuljettajallesi ja pääset suoraan oikeaan terminaaliin.

Pin It on Pinterest

Share This